Het verlanglijstje van een avonturier

De feestdagen zullen dit jaar jammer genoeg niet hetzelfde zijn als anders. Gezellig kerstshoppen of samenkomen met vrienden zit er niet onmiddellijk aan te komen. Dat wil echter niet zeggen dat de cadeaus moeten onderdoen! 😉 Daarom stelden wij het ideale verlanglijstje op voor de avonturier. Met cadeautips voor elk budget! Dit lijstje is te gebruiken voor kerst, Sinterklaas, een verjaardag en natuurlijk ook alle andere gelegenheden. En het best van al? Dit alles is online te bestellen!

Packing cubes

Met packing cubes kan je je rugzak ongelofelijk handig organiseren! Eén zak met je ondergoed, een met je t-shirts en zo verder. Zo moet je nooit meer je vuile was bij je propere kledij steken! 😉

Deze packing cubes van bol.com hebben alles: een linnen zak voor je vuile was, een organizer voor je toiletgerief en een zak voor je schoenen.

Fatboy Lamzac

De Fatboy Lamzac neemt weinig plaats in in je rugzak. Deze kan je meenemen om heerlijk te chillen in de natuur, op prachtige uitzichtpunten of gewoon op het strand.

Op De Fatboy Lamzac kun je heerlijk chillen! Voor in de tuin, op reis of op het strand.

iPhone of smartphone

Een smartphone zorgt ervoor dat je overal contact kan houden met je familie. En daarnaast voldoende foto’s kan trekken om het thuisfront op de hoogte te houden.

De iPhone 13 via bol.com

GoPro

GoPro is dé camera voor avonturiers. Hiermee maak je prachtige actiefoto’s. Hij kan ook nog eens tegen een stootje. Wist je dat je deze ook refurbished kan aanschaffen?

De GoPro 11 black

Actiecamera

Beginnend avonturier? Dan is een GoPro misschien een dure aankoop. Geen nood. Deze action cam biedt immers ook al zeer degelijke kwaliteit.

Een alternatief voor de dure GoPro.

Canon EOS 2000D

De perfecte camera voor iedere starter. 😉

Drone

Super vette landschapsfoto’s trekken? Dat doe je met een drone! De DJI Mavic Mini Fly More Combo is de lichtste en daarnaast ook de kleinste DJI drone ooit. Waardoor hij perfect in je rugzak past.

Dome Port

Je al vaker afgevraagd hoe men die ultra vette half-onderwater, half-bovenwater foto’s neemt? Dit doe je met een Dome-Port! Let er wel op dat je het juiste model voor je camera bestelt.

Zakmes

Dit mag niet ontbreken wanneer je rondtrekt of gaat kamperen!

Dry Bag

Een must-have om je kostbare spullen droog te houden tijdens al je avonturen!

Opvouwbare drinkbus

Deze drinkbus is super handig: wanneer ze leeg is neemt ze geen plaats of gewicht in!

Hoofdlamp

Een hoofdlamp mag niet ontbreken op je trip. Zorg ervoor dat je een hoofdlamp koopt die ook rood licht kan schijnen. Dit heeft meerdere voordelen: ten eerste maak je je kamergenoten niet wakker wanneer je hier ‘s nachts mee binnenkomt. Ten tweede stoor je hier de dieren niet mee. Ten slotte trek je hier geen insecten mee aan.

Elektronica Organizer

Al je elektronica los in je rugzak? Dat zorgt voor een enorme puinhoop. Met deze organizer zorg je dat alles netjes blijft.

Wereldstekker

Dit heeft waarschijnlijk geen uitleg nodig. 😉

Opvouwbare daypack

Onmisbaar voor dayhikes en stranddagen.

Moneybelt

Al je geld veilig op een onzichtbare plek!

Avontuurlijke boeken

Klik hier voor meer reisboeken!

Fanny Pack

Ideaal om je meest dierbare bezittingen dicht bij jou te houden!

Microvezel handdoek

Een gewone handdoek begint al snel te stinken. Daarnaast blijven ze ongelofelijk lang nat en nemen ze veel plaats in en zijn ze zwaar. Deze handdoek biedt de oplossing!

Snorkelmasker

Wanneer je van water houdt, net zoals ons, zul je vaak op prachtige plekken komen waar je denkt: had ik maar een snorkelmasker bij! Zorg dus dat je er steeds ééntje op zak hebt! 😉 Dit handige snorkelmasker bedekt je hele gezicht waardoor je 360° om je heen kunt kijken!

Powerbank

Een powerbank behoeft vast geen uitleg meer. Deze powerbank werkt op zonne-energie. Dat wil dus zeggen: altijd en overal elektriciteit!

Nog geen idee wat te doen tijdens de feestdagen? Kijk gezellig een reisdocumentaire of reisfilm met het gezin!

Zijn er nog cadeautips die ontbreken op ons lijstje? Laat het ons zeker weten in de comments! 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close