Partners

Om de ultieme dienstverlening te kunnen bieden werken we steeds samen met vaste partners. Samen doen we er alles aan om onze doelen te bereiken en om onze klanten en lezers de beste service te kunnen bieden. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over hoe we juist met onze partners samenwerken en wat we voor elkaar betekenen.

SingleTrips

SingleTrips organiseert groepsreizen voor soloreizigers die opzoek zijn naar gelijkgestemden om samen alleen de wereld te ontdekken.

Jij hier?

Wij zijn steeds opzoek naar gastschrijvers en mensen die willen samenwerken om reizen te organiseren. Een ander idee? Aarzel niet om ons te contacteren, wij staan steeds open voor suggesties!

UniTrips

Unitrips is gespecialiseerd in reizen door Azië. Door hun passie voor Azië kunnen ze jouw ultieme droomreis op maat samenstellen.

Booking.com

Booking.com is dé website om de beste deals voor hotels of hostels te krijgen. Iedere keer dat je op een link uit een van onze artikels klikt en via ons boekt krijgen wij een kleine commissie.


Ook partner worden?


UniTrips was onze partner vanaf dag één. Een gemeenschappelijk contact stelde ons aan elkaar voor en zo ging de bal aan het rollen. Zij waren onze eerste klant. Zo schreven wij hun inspiratiefolders voor Latijns-Amerika en stonden we op hun jaarlijkse reisbeurs als Latijns-Amerika expert. Sinds kort organiseren wij avontuurlijke groepsreizen voor jong volwassenen. Hiervoor kunnen wij op de ondersteuning en vergunningen van UniTrips rekenen.

Bij UniTrips zelf kan je steeds terecht voor al je Azië reizen. Zij hebben jarenlange reiservaring en kunnen dan ook perfect jouw droomreis op maat samenstellen. Zowel gezinsreizen, avontuurlijke reizen als luxe-reizen kan je bij hen terecht. Ook als golfer zal je zeker aan je trekken komen. UniTrips is een specialist op dat vlak.

Ook voor reizen buiten Azië kan je bij UniTrips terecht. Daarvoor werken zij steeds samen met vaste partners. Op deze manier bieden wij UniTrips ondersteuning voor alle reizen naar Latijns-Amerika.

Als vaste partner van UniTrips kwamen we al snel in contact met SingleTrips. Zij organiseren groepsreizen voor soloreizigers. Momenteel organiseren ze reeds reizen naar Tenerife, Kreta en Rhodos. Hun trips zijn een mooie mix van ‘fun, relax & discover’. Met deze formule richten ze zich vooral op 40’ers en 50’ers.

Hun reizen zijn steeds avontuurlijk en sociaal ingesteld zodat je makkelijk gelijkgezinde mensen leert kennen. Langs de andere kant bieden ze wel steeds het comfort en de privacy van een single-kamer en voldoende tijd om te relaxen en het gezellig te maken.

Met een ander doelpubliek, fantastische service en prachtige reizen zijn we een mooie aanvulling voor elkaar. In de toekomst zal ik dan ook reizen van hen gaan begeleiden.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close