WIN WIN WIN!

Hey iedereen! Om iedereen in deze moeilijke periode een hart onder de riem te steken hebben we besloten een GiveAway actie te houden! We geven een goodiebag weg! Deze goodiebag bevat:

  • De 100% katoenen tas van Wegwee: ideaal om mee naar het strand te gaan en te reizen! De tas neemt weinig plek in, weegt weinig en is makkelijk wasbaar!
  • MINI Powerbank 10.000 mAh: hiermee kan je je gsm tot 3x opladen! Het compacte ontwerp zorg dat deze powerbank ideaal is om mee te nemen op reis.
  • Inklapbare D’Az waterfles: 500ml, ideaal voor te sporten of te reizen, milieuvriendelijk en makkelijk opbergbaar.
  • Travel Reisdagboek: schrijf alles op wat u onderweg tegenkomt. In dit leuke boekje vind je onder andere ook adressen, kaarten, tijdtabellen, talen & munteenheden!

De prijs van deze goodiebag bedraagt normaal €80. Iedereen die ouder is dan 18 jaar en in België of Nederland woonachtig is kan deelnemen aan deze wedstrijd. De winnaar zal na afloop door ons gecontacteerd worden en naargelang de woonplaats zal de prijs ofwel persoonlijk afgeleverd worden ofwel opgestuurd worden per post.

Om deze prijs te winnen moet je:
1) Ons volgen op Instagram én Facebook!
2) Like dit bericht op Instagram!
3) Tag een vriend(in) waarmee je -nadat heel deze heisa achter de rug is- mee op reis wil!
*Elke persoon die je tagged is een extra kans om te winnen*

Dat is het! De wedstrijd loopt tot 25 april en de winnaar zal 30 april bekend worden gemaakt. Indien de winnaar binnen de 24u niet reageert zal er een andere winnaar worden geselecteerd. Deze wedstrijd wordt door Wegwee gehouden. Instagram is op geen enkele manier betrokken bij- noch verantwoordelijk voor deze actie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close