Welkom!

Hier is het dan: mijn eerste blogbericht! Is dit even wennen. Zonder schrijfervaring stort ik me volledig in dit digitaal avontuur. 🙂

Laat me mezelf even voorstellen: Ik ben Jonas. Op het moment van schrijven ben ik 24 en heb ik er net mijn eerste lange solo-reis opzitten: zeven maanden heb ik door Latijns-Amerika gereisd. Ik ontdekte niet alleen mezelf, maar ook mijn passie: reizen. Niet het reizen op zich, meer de nieuwe culturen die je leert kennen, tot het uiterste gaan, de verschillende mensen die op je pad komen, … Kortom: het totaalplaatje.

Ik stoorde me vaak aan het feit dat wanneer je online informatie opzoekt je steeds dezelfde content tegenkomt maar in andere woorden. Het lijkt wel of veel blogs content van andere sites stelen en deze omzetten in hun eigen verwoordingen. Naar mijn mening was er weinig oprechte content. De oplossing: zelf beginnen bloggen!

Met deze blog hoop ik jullie oprecht goede info te kunnen geven. Indien er vragen zijn mogen jullie mij steeds contacteren en zal ik jullie op de best mogelijke manier proberen helpen.

Vele groetjes!

Jonas Thys

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close